Двадесетгодишна студентка от Република Корея Риу Хан- решада да прави корекция

...
Двадесетгодишна студентка от Република Корея Риу Хан- решада да прави корекция
Коментари Харесай

Лудост по пластични операции заради маските

Двадесетгодишна студентка от Република Корея Риу Хан- решада да прави промяна на носа си в средата на декември.

Причината е единствено една - това евентуално е последната й опция да го направи тихомълком, преди хората да стартират да махат защитните маски от лицата си тази година на фона на всеобщото имунизиране и отпадането на опасността от пандемията, заяви Ройтерс.

  " Винаги съм желала да си поправям носа...реших, че ще е най-добре да о направя, преди хората да спрат да носят маски, когато имунизациите станат налични през 2021 година ", споделя тя, преди да се подложи на интервенцията, която й коства малко над четири хиляди $.

" След интервенцията има белези и отичане, само че защото всички носят маски, си мисля, че ще ми е по-лесно ", прибавя тя.

Тези причини усилват търсенето на пластични интервенции в Република Корея, която към този момент записва пик в козметичната хирургия през 2020 година Страната е международна столица на пластичната хирургия и във времето преди пандемията. Индустрията е за близо 11 милиарда $ през 2020 г

Пластични хирурзи споделят, че пациентите желаят корекции на всички елементи на лицето, които елементарно могат да бъдат скрити от защитните маски - нос, устни, само че и на такива, които не са покрити от маските.

" Със сигурност се усилиха запитванията за хирургични и нехирургични корекции на очи, вежди, носове, чела - забележимите елементи ", споделя хирургът Парк Чул-у от клиниката за пластична хирургия " УАлн ", в която се оперира Риу.

" Това ми наподобява на харчене за възмездие. Струва ми се, че клиентите дават израз на потиснатите си страсти от ковид посредством пластични интервенции ", споделят хирурзи.

. Според държавни данни 10,6 на 100 от отпуснатите близо 13 милиарда $ суми от страната, са изхарчени в лечебни заведения и аптеки, което е третият максимален бранш след супермаркетите и заведенията за хранене, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР